Buzdítás adakozásra!

Ahogy a családokban, a Gyülekezetünk nagy családjában is az Egyházközséget fenn kell tartani, Lelkészeink, valamint a Lelkészi Hivatal dolgozóinak megtartásával a kritikus időszakot át kell vészelni. Hogyan lehetséges ez? Az elmaradt alkalmak miatt kiesett perselypénz, valamint, a Hivatal bezárása miatti hozzájárulások, adományok pótlásával. Buzdítani szeretnénk minden gyülekezeti tagot, hogy viselje szívén Gyülekezetünk sorsát, fennmaradását, és az egyébként odaszánt összeg eljuttatásával segítse a nehéz időszakot átvészelni. Egyházközségünk anyagi támogatására az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

1. Az országos adományozó honlapon keresztül, kártyáról történő közvetlen utalással:

Az adományozó honlapot az Országos Iroda Informatikai Munkacsoportja elkészítette és elérhető a https://perselypenz.hu  címen. Az adományozó a honlapon személyes adatai megadása mellett kiválaszthatja az adományozni kívánt egyházközséget, megadhatja az összeget és az adomány célját. Ezután kerül sor a bankkártyás fizetésre. A sikeres tranzakcióról az adományozó email üzenetet kap.

A fenti módon beérkező adományokat az Országos Iroda kezeli és minden hónap elején átutalja az előző naptári hónapban beérkezett adományokat, a célként megjelölt gyülekezetek részére. Az adományok adatairól pedig részletes listát küldünk a gyülekezeteknek.

A bankkártyás tranzakció jutalékát az Országos Iroda átvállalja,
tehát a gyülekezetekhez a TELJES összeg jut el.

Kérjük, éljenek a lehetőséggel, adják tovább minden hirdetési csatornán az adományozás lehetőségét!

Az utalási lehetőség az alábbi képre kattintással érhető el!

Tisztelettel,

Krámer György
országos irodaigazgató

 

2. Közvetlen banki átutalással:

CIB  számlánk száma:  11100702-19861274-36000001

3. Az első két lehetőség mellett Gyülekezetünk tagjai számára továbbra is biztosítjuk
a
csekken történő befizetés lehetőségét. (Igényelje telefonon!)

Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében,
ne kedvetlenül vagy kényszerűségből,

mert a jókedvű adakozót szereti Isten.
(2Kor 9,7)