Könyvajánló

 

 

 

 

A Nyíregyházi Evangélikus Nagytemplomért Alapítvány kiadásában, dr. Szabó Sarolta szerkesztésében megjelent  „A reformáció öröksége a tirpákok körében” című könyv, mely 600,- Ft-ért a lelkészi hivatalban és a körzeti lelkészeknél vásárolható meg.

 

 

 


Csak Krisztus légyen Mesterünk címmel könyv jelent meg a reformáció 500. évfordulója alkalmából, melyben Luther Márton írásaiból olvashatunk 500 idézetet. A könyv ára  800,- Ft. A templomi  iratterjesztésben, vagy a lelkészi hivatalban vásárolható meg. Szeretettel ajánljuk minden evangélikus testvérnek, hogy  legyen ott  könyvespolcán ez a könyv.

Megjelent Fabiny Tamás: “A  kötényes Isten” című könyve, mely igehirdetéseket tartalmaz az irgalomról és a vigasztalásról. A kötet 2.900 Ft-ért a hivatalban vásárolható meg.


 

 

2016. április 9-én szombaton délelőtt az Evangélikus Kossuth Lajos Gimnáziumban Kollega Tarsoly István és Kovács Eleonóra mutatta be az evangélikus egyházról szóló, gazdag tartalmú és szép kiállítású könyvet “A reformáció kincsei I.“ címmel. A könyv a Nyíregyházi Evangélikus Egyház Lelkészi hivatalában (4400 Nyíregyháza Luther tér 14.)  5000,- Ft-ért megvásárolható.  

 

 

 

 

 

Túróczy Zoltán püspök születésének 120. évfordulója alkalmából új Túróczy prédikációs kötet  jelent meg “IDŐSZERŰ SZERETET” címmel, amely megvásárolható az iratterjesztésekben és a lelkészi hivatalban 1.900,- Ft-ért.  

 

 

 

 

 

A Nyíregyházi Evangélikus Nagytemplom 225 éves jubileuma alkalmából jelent meg a Kövekbe épített hitvallás című kötet, amely megvásárolható az iratterjesztésekben és a lelkészi hivatalban 3500,- Ft-ért. Megrendelhető e-mailban is  a nyiregyhaza@lutheran.hu címen.

 

 

 

 

Kis képes videó összeállítás a könyvből …
Kattintson a teljes képernyős nézetre (jobb alsó sarok) !